Početna / Članovi / Advokatska kancelarija Dragan Gajin

Advokatska kancelarija Dragan Gajin

Kancelariju je 2016. godine osnovao Dragan Gajin, stručnjak za pravo konkurencije i advokat u Srbiji i Njujorku. Osobenost kancelarije je specijalizacija za oblast konkurencije.

Osnivač kancelarije ima značajno iskustvo u pogledu pitanja iz oblasti prava konkurencije Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

U zavisnosti od potreba klijenata, kancelarija takođe asistira u pogledu realizacije transakcija kao i u vezi sa pitanjima iz oblasti poslovnog prava. Timovi za takve projekte formiraju se od slučaja do slučaja, kako bi se obezbedilo najefikasnije rešenje za svaku konkretnu situaciju.

Praksu kancelarije su prepoznali vodeći nezavisni ocenjivači – Chambers Europe je preporučuje navodeći da: “Advokat Dragan Gajin pruža fokusiranu ekspertizu u pitanjima iz oblasti restriktivnih sporazuma i zloupotrebe dominantnog položaja”.

Kancelarija sarađuje sa Newton Law Group. Ova grupa pruža pravno, finansijsko, poslovno i investiciono savetovanje vladama, privatnim kompanijama i ulagačima, pre svega na Bliskom istoku.

www.gajin.rs 

Check Also

CafeCafe&Fish

Morski specijaliteti, vrhunska vina, dobra atmosfera. Vase Pelagića 48, Senjak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *