Početna / Aktivnosti / International Networking Coctail 2019

International Networking Coctail 2019

Više od 300 predstavnika iz čak 13 bilateralnih mešovitih poslovnih udruženja koja su osnovana u Srbiji, okupilo se 24. maja na trećem International Networking Coctail 2019, u Crowne Plaza hotelu u Beogradu.

Skupu su prisustvovali predstavnici kompanija koje su članice Hrvatskog poslovnog kluba, Slovenačkog poslovnog kluba, Komore italijansko-srpskih privrednika, Francusko-srpske privredne komore, Nemačko-srpske privredne komore, Švajcarsko-srpske privredne komore, Helenske ekonomske asocijacije u Srbiji, Holandsko-srpske privredne asocijacije, Nordijske poslovne alijanse, Kanadsko-srpske poslovne asocijacije, Belgijsko-srpske poslovne asocijacije i Britansko-srpske privredne komore.

Cilj okupljanja je prvenstveno razmena profesionalnih iskustava, a ovo je samo jedan od događaja ovakve vrste čija je svrha jačanje privrede u Srbiji kroz umrežavanje i povezivanje domaćih i stranih kompanija.   

Check Also

Skupština usvojila ciljeve za 2019. godinu

Osim povećanja broja članova i produbljivanja saradnje među sadašnjim članicama, ciljevi Hrvatskog poslovnog kluba u ...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *