Početna / Aktivnosti / HPK jedan od organizatora Speed Business Meeting-a

HPK jedan od organizatora Speed Business Meeting-a

Više od 40 predstavnika kompanija okupilo se 8. oktobra na Speed Business Meeting-u u beogradskom hotelu Royal Inn. Okupljanje su organizovale četiri međunarodne poslovne asocijacije: Komora italijansko-srpskih privrednika, Švajcarsko-srpska  trgovinska komora, Belgijsko-srpska poslovna asocijacija i Hrvatski poslovni klub.

Glavni sponzor događaja bila je kompanija Sky Express, regionalni lider u oblasti zaštite podataka, koja je prepoznala značaj ove manifestacije i podržala inicijativu. Predstavnici  kompanije su učesnicima prezentovali svoje usluge i inovativna rešenja iz oblasti informacione bezbednosti i zaštite podataka a za najhrabrije su pripremili i kolačiće sudbine.

Svaki od učesnika učestvovao je na više od po 10 osmominutnih sastanaka, a ovaj format se još jednom pokazao kao sjajan način za brzo upoznavanje potencijalnih poslovnih partnera i širenje mreže poslovnih kontakata. Cilj događaja bilo je direktno upoznavanje i unapređivanje saradnje između kompanija članica.

Opšti utisak ovogodišnjeg SBM je da su učesnici delovali veoma zadovoljno i da će se rado odazvati sledećoj sličnoj inicijativi!

Check Also

Poseta severu Vojvodine pred letnju pauzu

Pre letnje pauze, članovi Hrvatskog poslovnog kluba su organizovali zajedničko putovanje i druženje po Vojvodini. ...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)