Početna / Vesti / Agencija “Abrakadabra” promenila ime u “Komunikacijski laboratorij”

Agencija “Abrakadabra” promenila ime u “Komunikacijski laboratorij”

Nakon što je prošle godine obeležila prvih deset godina vrlo uspešnog rada, agencija “Abrakadabra” je ove godine odlučila da u potpunosti okrene novu stranicu. Tako od sada posluje pod nazivom “Komunikacijski laboratorij”, a novo ime prati sveži vizuelni identitet sa kojim kreće u novo razdoblje poslovanja.

Formiranje “Komunikacijskog laboratorija” direktan je odgovor na tendenciju integrisanja usluga na polju odnosa s javnošću, rušenja barijera između online i offline komunikacije, kao i sve fluidnije granice između industrija odnosa s javnošću, marketinga i digitalnih komunikacija, navela je ta agencija u saopštenju. Manuela Šola, direktorka i vlasnica “Komunikacijskog laboratorija” je rekla da današnje tržište odnosa s javnošću nameće integraciju usluga, kao i spoj tradicionalnih i inovativnih alata kao imperativ u upravljanju brendovima.

– Mi smo kao agencija uvek bili među prvima koji su primenjivali nova saznanja u svom poslovanju, a ovaj put to isto radimo u okviru agencije. Naravno, ovo nije prvi put da to radimo. Pre pet godina smo tako prepoznali tendenciju odabira agencija koje su regionalno prisutne, pa smo u skladu s time otvorili kancelariju u Srbiji. Taj potez se pokazao sjajnim pa tako intenzivno radimo na daljem širenju.

Promena imena i identiteta samo su nastavak ranijih promena i događanja. Krajem prošle godine, agencija je postala prva agencija za odnose s javnošću koja je primljena u članstvo Hrvatskog udruženja društava za tržišno komuniciranje (HURA). Uz to, početkom ove godine sestrinska agencija Ping Pong pripojena je Komunikacijskom laboratoriju kao deo njegove integralne celine.

Uz to, početkom ove godine sestrinska agencija “Ping Pong” pripojena je Komunikacijskom laboratoriju kao deo njegove integralne celine.

– Trendovi u komunikacijskom biznisu menjaju se brže nego ikada, a apsolutni prioritet je prepoznati nadolazeće promene, reagovati i prilagoditi se. Jako smo uzbuđeni što ćemo vlastitim primerom biti pokazatelj promena i dodatno ojačati imidž inovatora koji agencija predstavlja na tržištu – dodala je Manuela Šola.

Promene tako neće stati ovde, pa i bliska budućnost nosi velike pomake. Osim usmerenja na susednu Srbiju, ove godine agencija dalje širi svoje delovanje u regiji pa tako planira da do trećeg kvartala otvori vrata kancelarije u Sloveniji i time se dodatno otvori prema okolnim tržištima.

Check Also

Konferencija “Transport i logistika: u srcu privrede”, 26. oktobar, Privredna komora Srbije

Zajedno sa Privrednom komorom Srbije, Slovenačkim poslovnim klubom i Confindustria Serbia, predstavništvo Hrvatske gospodarske komore ...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)