Početna / Aktivnosti / Predstavnici Hrvatskog poslovnog kluba učestvovali na skupu “Brzi poslovni sastanci”

Predstavnici Hrvatskog poslovnog kluba učestvovali na skupu “Brzi poslovni sastanci”

Udruženje poslovnih žena Srbije, u saradnji sa Slovenačkim i Hrvatskim poslovnim klubom u Beogradu, organizovalo je 6. aprila Brze poslovne sastanke (Speed Business Meetings) u cilju uspostavljanja novih kontakata, predstavljanja proizvoda ili usluga, razmene informacija o trenutnim poslovnim potrebama i mogućnostima uspostavljanja saradnje. Svaka kompanija je imala pravo na ukupno 12 sastanaka.

HPK speed business meeting

– Na brzim poslovnim sastancima učestvovalo je ukupno 42 predstavnika različitih kompanija iz tri zemlje regiona. Verujemo da će oni rezultirati uspostavljanjem poslovne saradnje. Ovaj događaj potvrđuje da je firmama članicama Udruženja i poslovnih klubova najvažnije umrežavanje, a za UPŽ Srbije je to pokazatelj da ovakve susrete treba češće organizovati. – istakla je dr Sanja Popović Pantić, predsednica Udruženja poslovnih žena Srbije.

– Hrvatski poslovni klub prvi put se uključio u okupljanje ovakve vrste, izuzetno korisno za sve učesnike, ne samo radi predstavljanja svoje ponude i upoznavanja potencijalnih klijenata već i radi nastavka komunikacije u narednom periodu i razmene dobrih poslovnih iskustava. Očekujem da će se u narednom periodu sve više naših članova uključivati u zajedničke aktivnosti sa Slovenačkim poslovnim klubom i Udruženjem poslovnih žena Srbije. Zadovoljstvo je biti u društvu tako aktivnih i uglednih organizacija, pa ćemo se potruditi da damo sve od sebe da opravdamo poverenje koje su nam ukazali uključujući nas u svoje projekte. – rekla je Marija Radulović, predsednica Hrvatskog poslovnog kluba.

hpk marija

Danijela Fišakov, predsednica Slovenačkog poslovnog kluba, izjavila je:

– Slovenački poslovni klub je asocijacija koja najmanje dva puta mesečno organizuje sastanke, uslovno rečeno, kratkog formata. Jedan od takvih je i današnji SBM. Drago mi je da smo sa Udruženjem poslovnih žena Srbije i Hrvatskim poslovnim klubom, okupili veliki broj privrednika koji će imati priliku da razmene kontakte i informacije, i gotovo sam sigurna da će svako od njih iskoristiti priliku koju ovakvi sastanci i pružaju.

Check Also

Obeležen kraj još jedne poslovne godine

Predstavništvo Hrvatske gospodarske komore u Republici Srbiji i Hrvatski poslovni klub obeležili su kraj još ...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)