Početna / Članovi / Petrokemija d.d.

Petrokemija d.d.

Petrokemija, d.d. trgovačko je društvo s dugom i bogatom industrijskom tradicijom, koja datira iz tridesetih godina prošlog stoljeća. U tom razdoblju tvrtka je dala značajan doprinos razvoju grada Kutine, regije Moslavine, kao i čitavog hrvatskog gospodarstva i ubraja se među najveće industrijske proizvođače i izvoznike u Republici Hrvatskoj.  

Ime «Petrokemija Kutina» s vremenom je u mnogim zemljama postalo sinonim za proizvođača visoke kvalitete, na što smo posebno ponosni. Proizvodimo visokovrijedne proizvode uz najmanji mogući štetni utjecaj na okoliš i lider smo na tržištu mineralnih gnojiva u Hrvatskoj te značajan sudionik na regionalnom tržištu. Svoje proizvode izvozimo na gotovo sva svjetska tržišta.

Dugoročni ciljevi Petrokemije su potpuno zadovoljstvo kupaca postignuto visokom kvalitetom proizvoda i usluga, rast vrijednosti imovine dioničara, rast prodaje na regionalnom tržištu do razine potpunog ispunjenja kapaciteta, modernizacija s ciljem smanjivanja troškova i humaniziranja rada, zaštita okoliša u skladu s normama Republike Hrvatske i EU te konačno društveno odgovorno poslovanje.

Petrokemija, d.o.o. Novi Sad je zastupnik širokog asortimana proizvoda Petrokemija, d.d. Kutina na tržištima R. Srbije, R.Crne Gore, R. Makedonije i Kosova.

Osnovana je 2002. godine, sa sedištem u Novom Sadu. Bavi se uvozom, izvozom i prometom na veliko sredstava za ishranu bilja i dodataka za stočnu hranu.

Težimo prepoznatljivosti po kvalitetnom odnosu sa kupcima, vrhunskom kvalitetu proizvoda, poslovnoj etici i stručnosti naših zaposlenih.

Naša vizija je kontinuirano razvijanje tržišta i održavanje brenda PETROKEMIJA kao sinonim za stabilnog dobavljača visokokvalitetnih sredstava za ishranu bilja, koji svojim proizvodima opskrbljuje tržište preko distributerske mreže zasnovane na poverenju i otvorenoj komunikaciji.

Check Also

AGIT-2008 d.o.o.

AGIT d.o.o. – Agencija za integralni transport – je hrvatska tvrtka koja se bavi organizacijom ...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)