Početna / Aktivnosti / Hotel Courtyard by Marriott – domaćin aprilskog okupljanja Hrvatskog poslovnog kluba

Hotel Courtyard by Marriott – domaćin aprilskog okupljanja Hrvatskog poslovnog kluba

Beogradski hotel Courtyard by Marriott bio je domaćin aprilskog okupljanja članova Hrvatskog poslovnog kluba. U prijatnoj atmosferi, gospodin Mislav Mikašek, direktor, predstavio je prisutnima izuzetno zanimljive mogućnosti ovog hotela, koji je odnedavno postao član HPK.

Hotel Courtyard by Marriott Belgrade City Center nalazi se u centru Beograda, u neposrednoj blizini Narodnog pozorišta. Gostima nudi 114 savremeno opremljenih soba, Credo restoran i Bar, besplatan Wi Fi, 24 h dostupan Fitness Centar, Business Centar, salu za sastanke, podzemnu garažu kao i jedinstveni Market u sklopu samog lobija.
Internacionalni tim koji upravlja ovim hotelom postavio je visoke standarde da gostima obezbedi kvalitet i besprekornu uslugu – u šta su se uverili i članovi Hrvatskog poslovnog kluba prilikom ove posete.
HPK Marriott

Check Also

Na Skupštini HPK jednoglasno usvojen predlog za reizbor predsednice Marije Radulović, potpredsednika Stanka Krstina i imenovanje Danijele Galov za članicu UO

U prostorijama Veleposlanstva Republike Hrvatske u Srbiji održana je Skupština Hrvatskog poslovnog kluba, uz prisustvo ...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *