Početna / Vesti / Najinovativnija azerbejdžanska bolnica izabrala IN2

Najinovativnija azerbejdžanska bolnica izabrala IN2

Nova azerbejdžanska bolnica Bona Dea, jedna od najboljih u oblasti Kaspijskog mora i Kavkaza, odabrala je IN2 grupu za implementaciju bolničkog softvera.

Nakon imenovanja niza uglednih evropskih lekara u upravu i lekarski tim, ova bolnica je nastavila sa ispunjavanjem svoje vizije i nabavkom najsavremenijih rešenja i opreme ponudila uslugu koja ne zaostaje za zapadnoevropskim državama. IN2 grupa je, uz špansku kompaniju Tich Consulting kao partnera, ovaj posao dobila zahvaljujući bogatom iskustvu u razvoju i implementaciji rešenja u sektoru zdravstva i globalnim nagradama za projekte iz iste oblasti: Microsoft Partner of the Year u oblasti zdravstva i European IT & Software Excellence u kategoriji rešenja za javni sektor.

Projekat za ovu bolnicu kapaciteta 200 kreveta i površine 40.000 kvadratnih metara prvi je angažman IN2 grupe u Azerbejdžanu, u kome je prve poslovne kontakte uspostavila 2011. godine nastupom na sajmu Bakutel. Softversko rešenje će biti prevedeno na azerski i ruski što otvara mogućnost prodaje na novim tržištima.

„Naš prvi posao u Azerbejdžanu samo je jedan od onih koji IN2 transformišu iz regionalne u globalnu kompaniju. Najdalje u ovom procesu je otišla naša kompanija INsig2 koja redovno dogovara poslove na različitim kontinentima, drago mi je da i naš Sektor zdravstva sada sledi isti primer.” – rekao je Ante Mandić, predsednik Uprave IN2.

Check Also

Konferencija “Transport i logistika: u srcu privrede”, 26. oktobar, Privredna komora Srbije

Zajedno sa Privrednom komorom Srbije, Slovenačkim poslovnim klubom i Confindustria Serbia, predstavništvo Hrvatske gospodarske komore ...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)