Početna / Vesti / Najinovativnija azerbejdžanska bolnica izabrala IN2

Najinovativnija azerbejdžanska bolnica izabrala IN2

Nova azerbejdžanska bolnica Bona Dea, jedna od najboljih u oblasti Kaspijskog mora i Kavkaza, odabrala je IN2 grupu za implementaciju bolničkog softvera.

Nakon imenovanja niza uglednih evropskih lekara u upravu i lekarski tim, ova bolnica je nastavila sa ispunjavanjem svoje vizije i nabavkom najsavremenijih rešenja i opreme ponudila uslugu koja ne zaostaje za zapadnoevropskim državama. IN2 grupa je, uz špansku kompaniju Tich Consulting kao partnera, ovaj posao dobila zahvaljujući bogatom iskustvu u razvoju i implementaciji rešenja u sektoru zdravstva i globalnim nagradama za projekte iz iste oblasti: Microsoft Partner of the Year u oblasti zdravstva i European IT & Software Excellence u kategoriji rešenja za javni sektor.

Projekat za ovu bolnicu kapaciteta 200 kreveta i površine 40.000 kvadratnih metara prvi je angažman IN2 grupe u Azerbejdžanu, u kome je prve poslovne kontakte uspostavila 2011. godine nastupom na sajmu Bakutel. Softversko rešenje će biti prevedeno na azerski i ruski što otvara mogućnost prodaje na novim tržištima.

„Naš prvi posao u Azerbejdžanu samo je jedan od onih koji IN2 transformišu iz regionalne u globalnu kompaniju. Najdalje u ovom procesu je otišla naša kompanija INsig2 koja redovno dogovara poslove na različitim kontinentima, drago mi je da i naš Sektor zdravstva sada sledi isti primer.” – rekao je Ante Mandić, predsednik Uprave IN2.

Check Also

D. R. Gilbert Centar Group

D. R. Gilbert Centar Group jedna od vodećih konsultanskih kuća sa autorskim programima prilagođenim regionu ...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.