Početna / Vesti / KONČAR posetila delegacija rudnika Resavica

KONČAR posetila delegacija rudnika Resavica

Predstavnici rudnika Resavica u Srbiji, javnog privrednog preduzeća za podzemnu eksploataciju uglja, posetili su 9. septembra KONČAR. Rudnik Resavica sa 4100 zaposlenih ima devet kopova s godišnjom proizvodnjom od oko 600.000 tona, od lignita do kamenog uglja.

U rudniku je instalirana oprema kompanije KONČAR koja je već više decenija u radu. S obzirom na to da se planira rekonstrukcija TS Strmosten 35/6 kV gosti su želeli da se upoznaju sa aktuelnom ponudom za novu opremu i sa mogućnošću uključivanja KONČARA u predstojeće javno nadmetanje.

U društvu domaćina Vlade Oreškovića, direktora predstavniš­tva KONČARA u Srbiji, Slobodan Kokerić, tehnički direktor rudni­ka Resavica, sa Zoranom Vučkovićem i Svetlanom Mladenović, predstavnicima partnerske kompanije Imperia company A-3 plus, i Draženom Ćukom, samostalnim konsultantom, tokom posete razgovarali su i razgledali proizvodnju Mernih transformatora, Distributivnih i specijalnih transformatora, Malih električnih strojeva kao i Elektronike i informatike. Poseta je završena u Sklopnim postrojenjima uz prisustvo Davora Mladine, člana Uprave KONČARA, gde se između ostalog razgovaralo i o mogu­ćoj konkretnoj investiciji.

Check Also

Održana konferencija “Transport i logistika: u srcu privrede”

Logistika i transport predstavljaju srž i integralni deo onoga što čini konkuretnost jedne privrede bilo ...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)