Početna / Aktivnosti / AIM – novi član HPK

AIM – novi član HPK

Kompanija AIM (alliance international media) priključila se Hrvatskom poslovnom klubu, i svoje poslovanje predstavila prisutnima tokom drugog jesenjeg okupljanja Kluba, u prijatnoj atmosferi beogradskog hotela Marriott.

Alliance international media je regionalni je lider u izdavaštvu poslovnih publikacija namenjenih ekonomskim, političkim i diplomatskim liderima u Srbiji i regionu. Većina publikacija je na engleskom jeziku, ali postoje I izdanja na još desetak svetskih jezika. Kompanija je osnovana 1997. godine u Londonu, a 2003. i u Beogradu – od tada izdaje CorD magazin na engleskom jeziku, koji je prepoznat kao jedan od najuticajnijih nezavisnih mesečnika u regionu na engleskom jeziku.

Član je Asocijacije medija Srbije, ABC Srbije i IAB Srbije.

Na skupu je predstavljen i novi web sajt Hrvatskog poslovnog kluba kao i profili HPK na društvenim mrežama LinkedIn i Facebook, a članovi su pozvani da objavljuju informacije o svojim kompanijama – kako o rezultatima poslovanja, tako i o novim projektima, ugovorima i zanimljivim dešavanjima unutar kompanija.

hpk-oktobar     hpk-oktobar-aim

Check Also

Obeležen kraj još jedne poslovne godine

Predstavništvo Hrvatske gospodarske komore u Republici Srbiji i Hrvatski poslovni klub obeležili su kraj još ...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)