Početna / Vesti / HPK u Žiriju za dodelu nagrada magazina Diplomacy&Commerce

HPK u Žiriju za dodelu nagrada magazina Diplomacy&Commerce

Povodom proslave drugog rođendana magazina Diplomacy&Commerce, sindikacije londonskog The Economist časopisa, uručene su I DIPLOMACY&COMMERCE NAGRADE pojedincima, kompanijama i organizacijama koje su se istakle u humanitarnom radu, CSR aktivnostima, spajanju biznisa i kulture, te doprinosu unapređenja uslova poslovanja, bilateralne saradnje, civilnog društva kao i privrednog ambijenta u Srbiji.

Predsednica Hrvatskog poslovnog kluba Marija Radulović bila je član žirija, zajedno sa Markom Čadežom PKS, Martinom Knappom  AHK, Sanjom Ivanić CCIFS, Mirjanom Kojić CCIS, Anom Grujović SSCC, Danijelom Fišakov SPK, Faninom Kovačević HBA, Ružom Ristanović DC, Robertom Čobanom, Predsednikom CPG.

Diplomacy&Commerce nagrade su dodeljene u osam kategorija, kompanijama i organizacijama, kao i jedna nagrada: za doprinos razvoja civilnog društva i nagradu za unapređenje ekonomije.

Među nominovanima je bilo više od 60 kompanija i organizacija.

Check Also

Intracom Telecom novi član Hrvatskog poslovnog kluba

Intracom Telecom doo je međunarodni provajder telekomunikacionih sistema i know-how rešenja sa dokazanim iskustvom. Uspešno ...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)