Početna / Vesti / “Evropski najmenadžer 2019”

“Evropski najmenadžer 2019”

U sarajevskom hotelu Holiday održana je tradicionalna manifestacija izbora najboljih menadžera I kompanija za regiju srednje i jugoistočne Evrope “Evropski najmenadžer 2019”.

Stručni žiri Nezavisne evropske agencije za izbor i promociju najuspešnijih poslovnih ljudi i kompanija dodelio je 24 nagrade najuspešnijim menadžerima iz petnaestak zemalja Evrope, i nekoliko Specijalnih nagrada pojedincima i kompanijama koji nisu direktno u biznisu, ali podstiču razvoj biznisa ili prave bolji ambijent za biznis.

Specijalnu nagradu Najmenadžer u oblasti biznis asocijacija i komorskog sistema dobila je Mirjana Čagalj, potpredsednica Hrvatske gospodarske komore iz Zagreba, I to na predlog jednog od članova žirija gospodina Mirka Vincetića, vlasnika kompanije CashBack, koji je član Hrvatskog poslovnog kluba u Srbiji.

Osim proglašenja najboljih, sarajevska manifestacija u čast biznisa protekl je i u znaku razgovora i dogovora biznismena i predstavnika vlasti sa najviših nivoa o mogućim pravcima daljeg razvoja, unapređenju ekonomije, bržem i većem regionalnom povezivanju, ekonomskim dometima i budućim šansama jugoistočne i srednje Evrope.

Check Also

Održana konferencija “Transport i logistika: u srcu privrede”

Logistika i transport predstavljaju srž i integralni deo onoga što čini konkuretnost jedne privrede bilo ...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)