Početna / Nekategorizirano / HPK jedan od organizatora Speed Business Meeting-a

HPK jedan od organizatora Speed Business Meeting-a

Više od 40 predstavnika kompanija okupilo se 8. oktobra u beogradskom hotelu Royal Inn na Speed Business Meeting-u, koji su organizovale četiri međunarodne poslovne asocijacije: Komora italijansko-srpskih privrednika, Švajcarsko-srpska  trgovinska komora, Belgijsko-srpska poslovna asocijacija i Hrvatski poslovni klub.

Glavni sponzor događaja bila je kompanija Sky Express, regionalni lider u oblasti zaštite podataka, koja je prepoznala značaj ove manifestacije i podržala inicijativu. Predstavnici  kompanije su učesnicima prezentovali svoje usluge i inovativna rešenja iz oblasti informacione bezbednosti i zaštite podataka.

Svaki učesnik imao je priliku za više od 10 osmominutnih sastanaka, a ovaj format se još jednom pokazao kao sjajan način za brzo upoznavanje potencijalnih poslovnih partnera i širenje mreže poslovnih kontakata. Cilj događaja bilo je direktno upoznavanje i unapređivanje saradnje između kompanija članica.

Nakon oficijelnog dela, upriličen je mini koktel na kojem su sumirani utisci i nastavljeno neformalno druženje. Svi koji nisu uspeli da se susretnu tokom sastanaka iskoristili su ovu priliku da razmene još poneki kontakt.

Opšti utisak ovogodišnjeg SBM je da su učesnici delovali veoma zadovoljno i da će se rado odazvati sledećoj sličnoj inicijativi!

 

Check Also

RALU logistika d.o.o. Ugrinovci

RALU Logistika se bavi transportom, i vodeći je nezavisni dobavljač logističke usluge (skladištenje i distribucija) ...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)