Početna / Vesti / Podravka nagrađuje zaposlene za dodatno angažovanje

Podravka nagrađuje zaposlene za dodatno angažovanje

Uprava Podravke donela je odluku o isplati jednokratne nagrade u iznosu od 1.000 kuna neto u znak zahvalnosti radnicima Podravke koji su u martu ove godine pojačano radili, s obzirom na povećane narudžbine zbog novonastale situacije s koronavirusom. Nesebičan svakodnevni angažman, posebno u ovo doba povećanog obima poslova zbog potreba povećanja proizvodnje i daljeg plasmana Podravkinih proizvoda, Uprava je odlučila da nagradi te će zaposlenima u proizvodno logističkim celinama i službama podrške, nakon isplate plata za mart, u aprilu biti isplaćeno dodatnih hiljadu kuna neto.

„Na ovaj način još jednom želimo da se zahvalimo našim zaposlenima na predanom radu, pogotovo onima koji i u ovoj aktuelnoj situaciji za vreme koronavirusa savesno i angažovano odrađuju svoj posao i omogućavaju da Podravkini proizvodi budu svima dostupni u trgovinama. Naši zaposleni iz proizvodno logističkih celina, i onih službi koje su zajedno s njima ovih dana organizovane za rad u tri, odnosno četiri smene, upravo su ti koji su najzaslužniji da svakodnevni život ne stane u potpunosti; stoga im na ovaj način dodatno želimo pokazati da cenimo njihov trud i rad.“, istakao je Marin Pucar, predsednik Uprave Podravke donoseći ovakvu odluku.

Uprava Podravke već je nagrađivala zaposlene koji su u letnjim mesecima prethodnih godina imali povećan radni učinak zbog zadovoljavanja pojačanih potreba tržišta u turističkoj sezoni.

Check Also

Konferencija “Transport i logistika: u srcu privrede”, 26. oktobar, Privredna komora Srbije

Zajedno sa Privrednom komorom Srbije, Slovenačkim poslovnim klubom i Confindustria Serbia, predstavništvo Hrvatske gospodarske komore ...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)