Početna / Aktivnosti / Skupština HPK – planovi usklađeni sa okolnostima izazvanim pandemijom

Skupština HPK – planovi usklađeni sa okolnostima izazvanim pandemijom

U prijatnom ambijentu hotela Amsterdam, koji je novi član Hrvatskog poslovnog kluba, uz adekvatnu distance između prisutnih, održana je ovogodišnja Skupština HPK u prisustvu gotovo trideset predstavnika kompanija – članica Kluba.

Usvojen je zapisnik o radu tokom 2020. godine, u kojoj je realizovan niz aktivnosti prilagođenih vanrednim okolnostima nastalim usled pandemije: deo aktivnosti odnosio se in a podršku privrednicima da se lakše snađu u novonastalim uslovima, ali in a lobiranje kod donosilaca odluka i državnih organa da se uključe u rešavanje pitanja otežanog poslovanja kako za strane, tako i za domaće firme.

Istovremeno, usvojen je i plan aktivnosti za tekuću godinu, u kojem je novina da će biti održan paket onlajn radionica za zaposlene, koje mogu pratiti i članovi drugih komora i poslovnih klubova – o sajber bezbednosti, carinskim propisima i modelima prodaje prilagođenim izmenjenom načinu rada tokom pandemije.

Prisutnima su se, osim hotela Amsterdam, predstavila još četiri nova člana: Rolometal alati doo, DistriRisk doo, Lentismed doo i produkcijski studio CPG.

Check Also

Obeležen kraj još jedne poslovne godine

Predstavništvo Hrvatske gospodarske komore u Republici Srbiji i Hrvatski poslovni klub obeležili su kraj još ...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)