Početna / Vesti / Novi principi liderstva – BBForum

Novi principi liderstva – BBForum

U Kombank dvorani će 26. maja biti održan Balkan Business Forum “Lideri nove generacije” – članovi HPK koji se prijave do kraja aprila obezbediće popust od 20 odsto.

Jedan od predavača na BBForumu 2022 je Direktor za Inovacije u LEGO Grupi i CEO odeljenja za Investiranje u LEGO Ventures, gospodin David Gram. David će nam preneti jedinstvene alate i metodologiju koje je razvio kroz svoje dugogodišnje iskustvo – kako preduzeća mogu ostati na vrhu u svetu koji se sve brže menja i transformisati organizaciju u inovatora koji vodi promene. Dejvidova radionica OD KORPORATIVNOG GIGANTA DO AGILNOG EKOSISTEMA nudi NOVE alate i procese za razvoj nove generacije LIDERA, Intrapreneur-a i Inovatora.

Drugi predavač je sjajna Jitske Kramer, Korporativni Antropolog koja nam donosi NOVE tehnike i alate KORPORATIVNE ANTROPOLOGIJE sa kojima se do sada nismo susretali na ovim prostorima. Korporativna antropologija je NOVA metoda u poslovnom svetu mnogima na ovim prostorima i dalje nepoznata. Kao metoda, korporativna antropologija daje praktične alate za sagledavanje kompanije na trodimenzionalan način i transformaciju posla u stanje visoke efikasnosti i uspeha. Organizacijske lekcije iz antropologije, već dugi niz godina, koriste Microsoft, Boeing, L’Oreal, Ford Motors, Proctor & Gamble, General Motors, Nestle, Intel i mnogi drugi..

Na svojoj radionici: ORGANIZACIONE LEKCIJE IZ ANTROPOLOGIJE, Jitske će govoriti o dinamici razlika u nesporazumima, različitim perspektivama i borbi za moć. O dijalogu, odlučivanju, moći, inkluziji, liderstvu, kulturi organizacije, promenama, sabotaži i borbi za moć. O prodaji, multidisciplinarnim timovima, bezbednosti i međunarodnoj saradnji.

Svaki rukovodilac i lider suočava se sa stalnim promenama na tržištu koje su rezultat napretka tehnologije, demografskih trendova i konstantnih inovacija. Sve ovo, bez sumnje, zahteva prilagođavanje kompanija na nove modele i životne formate ali zahteva i novu perspektivu i alate.

Ovaj regionalan događaj prepoznatljiv po aktuelnim i svežim temama i svetski poznatim i stručnim predavačima, posvećen je razvoju lidera okupljenih oko ideje ličnog i poslovnog napretka.

 

Check Also

Intracom Telecom novi član Hrvatskog poslovnog kluba

Intracom Telecom doo je međunarodni provajder telekomunikacionih sistema i know-how rešenja sa dokazanim iskustvom. Uspešno ...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)