Početna / Vesti / Novi članovi HPK – advokatska kancelarija Stanković i partneri

Novi članovi HPK – advokatska kancelarija Stanković i partneri

Advokatsku kancelariju Stanković i partneri, osnovanu 2010. godine u Beogradu, čini tim stručnjaka koji se bavi savetovanjem multinacionalnih kompanija, kao i kompanija iz Srbije i Crne Gore često delujući u saradnji sa poznatim međunarodnim advokatskim kancelarijama.

Na tržištu su prepoznati kao jedna od vodećih advokatskih kancelarija koja se bavi pružanjem saveta o bankarstvu i finansijama, restrukturiranju i nelikvidnosti, komercijalnom i regulatornom okviru, konkurenciji/antimonopolskom pravu, nekretninama, rešavanju sporova, privatizaciji, javnim nabavkama, intelektualnom svojinom, tržištu kapitala, energiji, rudarstvu i infrastrukturi, zapošljavanju, porezima, telekomunikacijama i tehnologijama.

Predstavljaju pouzdanog partnera malim i velikim kompanijama, državnim i lokalnim vladinim institucijama u različitim oblastima njihovog delovanja. Pružaju pravne usluge svim vrstama kompanija, od „start-up“ kompanija do velikih međunarodnih poslovnih korporacija.

Za klijente koji posluju u Crnoj Gori nastupaju u saradnji sa advokatskom kancelarijom Kastratović iz Podgorice.

Kako je jedan od glavnih ciljeva i poslovanja tima Stanković i partneri kvalitet, oni uz stalan razvoj, prilagodljivost, proaktivnost kao i razumevanje potreba njihovih klijenata, stvaraju kvalitet najvišeg nivoa. Svoje bogato iskustvo koriste kao osnovu za svoje ideje.

O samom kvalitetu govori i niz nacionalnih i međunarodnih priznanja, uključujući preporuke Chambers & Partners’ Europe, Global Guides, The Legal 500 EMEA, i IFLR.

Međunarodne veze koje stiču članstvom u Nextlaw Global Referral Network-u, najvećoj mreži poslovnih preporuka u svetu i Legal Network Alliance-i, Worldwide Independant Lawyers League (WILL) i EuroJuris International, kao pažljivo odabranim globalnim alijansama nezavisnih advokatskih firmi omogućavaju im da svojim klijentima pruže pravnu podršku bilo gde u svetu, stalni napredak i jačanje kvaliteta usluga koje pružaju.

Uzimajući u obzir značaj prava za dalji razvoj naše privrede zajednička saradnja Hrvatskog poslovnog kluba i Advokatske kancelarije Stanković i partneri baziraće se na međusobnom povezivanju i saradnji. Shodno tome, NSTLAW je usmerena na pružanje pravne podrške pravnim i fizičkim licima, koju smatra osnovom za dalji razvoj i rast privrede regiona.

Check Also

Konferencija “Transport i logistika: u srcu privrede”, 26. oktobar, Privredna komora Srbije

Zajedno sa Privrednom komorom Srbije, Slovenačkim poslovnim klubom i Confindustria Serbia, predstavništvo Hrvatske gospodarske komore ...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)