Početna / Vesti / “Revolucija u HR sektoru” – seminar u organizaciji četiri bilateralne organizacije

“Revolucija u HR sektoru” – seminar u organizaciji četiri bilateralne organizacije

Helensko privredno udruženje Srbije, Belgijsko-srpska poslovna asocijacija, Komora italijansko-srpskih privrednika i Hrvatski poslovni klub, u saradnji sa kompanijom  Elite Academy Balkans, organizovali su seminar pod nazivom „Revolucija u HR sektoru”, u hotelu Saint Ten. Seminaru je prisustvovalo 50 predstavnika kompanija-članica ove četiri organizacije.

Seminar je vodio Miša Pavićević, specijalista u oblasti i HR sektora i direktor kompanije Elite Academy Balkans koja posluje u domenu reorganizacije i restruktuiranja kompanija, kao i testiranja, selekcije i obuke zaposlenih. Koristeći praktične primere, Miša Pavićević je predstavnicima kompanija – članica govorio o revoluciji u HR sektoru, izazovima u motivaciji i vođenju kadrova, kao i rešenjima za prepoznavanje potencijala zaposlenih i odabiru uspešnog tima. Osim toga, Miša Pavićević je učesnicima seminara predstavio odlike različitih grupa generacija u poslovnom okruženju, kao i način da se njihova interna komunikacija i i pozitivan odnos zaposlenih prema kompaniji unaprede. 

Predstavnici kompanija-članica su imali priliku da razmene iskustva sa ostalim učesnicima i dobiju povratne informacije od predavača, a kompanija Elite Academy Balkans im je ovim povodom pružila mogućnost da urade besplatan test ličnosti i ponašanja u profesionalnom okruženju.

Nakon predavanja, organizovan je networking koktel, prilika da članovi četiri bilateralne organizacije nastave razgovor i druženje u neformalnoj atmosferi.

Check Also

Konferencija “Transport i logistika: u srcu privrede”, 26. oktobar, Privredna komora Srbije

Zajedno sa Privrednom komorom Srbije, Slovenačkim poslovnim klubom i Confindustria Serbia, predstavništvo Hrvatske gospodarske komore ...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)