Početna / Vesti / Vuković & Partneri – novi članovi Hrvatskog poslovnog kluba

Vuković & Partneri – novi članovi Hrvatskog poslovnog kluba

Vuković & Partneri je advokatska kancelarija koja više od 15 godina pruža usluge iz najšireg opsega privrednog prava, lokalnim i međunarodnim kompanijama širom regiona Zapadnog Balkana.

Sa timom od više od 80 advokata i drugih stručnjaka koji rade u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Severnoj Makedoniji, Albaniji i Kosovu, efikasno smo savetovali klijente u nizu lokalnih i prekograničnih transakcija i projekata. Nudimo praktična rešenja, a ne samo puka pravna mišljenja, koja će vam omogućiti da donesete informisane poslovne odluke.

Naša vizija i vrednosti

Naša vizija je da kontinuirano podržavamo poslovanje naših klijenata jasnim, kompetentnim, blagovremenim i poslovno orijentisanim pravnim savetima. Negujemo profesionalnu radoznalost kako bismo bolje razumeli poslovne ciljeve naših klijenata i faktore koji su važni za njihovo ostvarivanje.

Znamo pravo. Razumemo biznis.

Naši dobro promišljeni i praktični saveti uvek uzimaju u obzir sveukupni tržišni kontekst i specifičnosti industrijskih sektora.

Želimo da klijent jasno vidi vrednost koju mu pružamo pravnim savetima i na tome naporno radimo.

Dobro razumemo ekonomsku logiku koja mora da stoji iza svih racionalnih poslovnih odluka, uključujući i odluku o angažovanju spoljnih pravnih savetnika, stoga nastojimo da ponudimo konkurentne uslove angažmana spram visokih vrednosti saveta koje pružamo.

Pažljivo odabran tim za savršenu pravnu podršku

Ulažemo velike napore i sredstva u profesionalni razvoj celog VP tima kako bi mogli da odgovore i na najzahtevnije upite klijenata.

U zavisnosti od konkretnog predmeta, kreiramo tim advokata koji će na najbolji način odgovoriti na potrebe klijenta.

Poštujemo vreme i rokove

Verujemo da je pravovremena reakcija, planiranje vremenskih okvira i sprovođenje transakcije u tom okviru, imperativ svakog posla, zato je za nas zadati rok jednako važan kao i sam kvalitet usluge.

Društveno odgovorno poslovanje: jačamo našu zajednicu

U potpunosti prepoznajemo značaj i neophodnost društveno odgovornog ponašanja i poslovanja. Pružamo pravnu pomoć i savete neprofitnim organizacijama i pomažemo ugroženim pojedincima ili grupama, jer verujemo da na taj način oplemenjujemo zajednicu i da društvo u kojem živimo i radimo činimo boljim. Sigurni smo da se to odražava i na kvalitet usluge koju pružamo klijentima.

 

Check Also

Održana konferencija “Transport i logistika: u srcu privrede”

Logistika i transport predstavljaju srž i integralni deo onoga što čini konkuretnost jedne privrede bilo ...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)